La mulți ani, Dixie Krauser!

La mulți ani, Dixie Krauser!

0
DISTRIBUIȚI

Muzicianul timişorean Dixie Krauser, o figură legendară a rock-ului românesc, împlineşte astăzi frumoasa vârstă de 60 de ani, ocazie cu care, la fel ca mulți timișoreni și melomani din întreaga țară, îi urăm un sincer La Mulţi Ani!

Artistul s-a născut în 24 septembrie 1959 în Timişoara şi face parte dintr-o familie care a fost înrudită cu Johnny Weissmuller, celebrul Tarzan, fiind totodată unul dintre cei mai apreciaţi basişti pe care i-a avut vreodată România.


Artistul a fugit în Germania în 1985, după ce ajunsese o vedetă rock aici. Şi-a construit acolo un drum care s-a intersectat, nu de puţine ori, cu nume celebre. Prima dată a încercat să fugă din ţară când avea 17 ani. A fost prins şi a petrecut un an şi şase luni construind Canalul Dunăre-Marea Neagră. S-a stabilit iniţial la Hamburg, acolo unde locuieşte fratele său Erlend, chitaristul fugit cu cei de la Phoenix, în boxe.

Dixie Krauser face parte din Pro Musica și a cântat în mai multe grupuri şi în Germania, iar în ultima vreme a revenit constant la Timişoara. Ultima sa apariție alături de colegii din Pro Musica a avut loc la începutul lunii august la Timișoara, în cadrul concertului de Ziua Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.