Deputatul Cucșa atacă deciziile lui Tăriceanu: ”Total greșite și lipsite de respect...

Deputatul Cucșa atacă deciziile lui Tăriceanu: ”Total greșite și lipsite de respect față de colegi”. Ce spune despre Ponta

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul ALDE de Timiș Marian Cucșa și-a anunțat, în această seara poziția față de deciziile luate de Călin Popescu Tăriceanu la câteva ore după ce pesedistul Alfred Simonis, șeful grupului din Camera Deputaților, a sugerat că ar fi printre cei care nu vrea ruperea alianței cu PSD. Într-o postare pe Facebook, a susținut ”ca membru fondator al ALDE Timiș, ca deputat, și președinte de filială, în calitate de vicepreședinte ALDE, mi-am manifestat în această perioadă, în forurile de conducere, preocuparea pentru viitorul partidului” și s-a plâns că nu i s-a răspuns la întrebări.

” Suntem în situația în care am ieșit de la guvernare, nu avem candidat, susținem un independent la alegerile prezidențiale (decizie luată fără o analiză internă, dacă exista posibilitatea “creșterii” unui alt candidat din rândurile membrilor ALDE, în perspectiva dezvoltării partidului), am făcut o alianță electorală cu Pro România și urmează o alianță politică și probabil fuziunea (lucruri aflate de pe facebook, de pe pagina Domnului Tăriceanu).


Consider că deciziile ALDE din ultima perioadă, luate de 4-5 persoane și aduse doar spre validare forurilor de conducere, sunt unele total greșite și lipsite de respect față de colegi”, a susținut Cucșa.

Deputatul a anunțat că a votat împotriva alianței cu Pro România, motivând ”de ce e mai frecventabil Pro România decât PSD? Când știm cine e Victor Ponta, că de fapt, e tot un PSD-ist plecat supărat de acasă!”. Cucșa a făcut un apel la colegii de partid – ”vă propun să avem curajul să fim Noi Înșine! Să spunem ce gândim, să avem conștiința de sine și să ne implicăm acum pentru viitorul copiilor noștri, nu doar pentru viitorul imediat!”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.