SCM Politehnica rămâne cu doar un punct după duelul strâns cu Minaur...

SCM Politehnica rămâne cu doar un punct după duelul strâns cu Minaur Baia Mare. Alb-violeţii puteau câştiga pe final FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Derby-ul de tradiţie la handbal masculin dintre Politehnica şi Baia Mare s-a încheiat nedecis după ce ambele echipe au avut şansa să ia toate punctele. Timişorenii au condus mai mult în prima parte, dar maramureşenii păreau câştigători cu cinci minute înainte de final. Deşi au avut atacul final băieţii lui Pero Milosevic nu au reuşit să puncteze în secundele finale şi s-a terminat egal: 26-26.

Deşi au început de ceva vreme pregătirea, alb-violeţii au trebuit să se reacomodeze cu suprafaţa lucioasă de joc din „Olimpia” după revopsirea parchetului, „acţiunea” care i-a şi ţinut departe de casa clasică. Alb-violeţii au simţit în acest meci şi absenţa „tunarului” Milos Dragas.

Meciul a fost mai mereu foarte strâns pe tabelă. Poli a avut un plus în prima parte, reflectat şi în evoluţia scorului. Timişorenii au condus cu 12-11 la pauză. Oaspeţii au fost însă cei care s-au desprins prima dată la mai mult de două goluri diferenţă. Într-o repriză secundă mai eficientă, maramureşenii au trecut la cârma jocului şi aveau un avantaj de trei goluri, 21-24 când mai erau puţin peste şase minute din dispută. Poli nu a cedat însă precum a făcut-o în etapa inaugurală, cu Steaua, şi a revenit spectaculos graţie şi lui Pribanic, marcator în momente importante astăzi, dar şi Marjanovic, care a (re)egalat după ce băimărenii păreau câştigători cu un minut înainte de final.

Ultimul atacat a aparţinut alb-violeţilor, dar a apărut şi tensiunea cu nouă secunde înainte de final, când s-a fluierat pentru time out. Căbuţ ciocnindu-se cu V. Milosevic. După ce s-au încheiat ciondănelile şi s-a reluat jocul s-a dictat fault la ultima fază. A fost însă doar o aruncare finală de la 9 metri… complet ratată de Sadoveac, care a alunecat în momentul execuţiei.

S-a încheiat astfel egal şi Poli acumulează doar primul punct în noul sezon.


Sâmbătă, 14 septembrie, ora 11 (TVR 2), timişorenii au un nou meci greu, la Turda.

SCM Politehnica (marcatori): Pribanic 6 goluri, Sadoveac 2, Marjanovic 8, Şomlea 3, Cîmpan 2, Fenici 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.