Olandezul suspectat că a omorât o fetiță de 11 ani în România...

Olandezul suspectat că a omorât o fetiță de 11 ani în România s-a sinucis

0
DISTRIBUIȚI

Olandezul suspectat că ar fi omorât fetița de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis, au precizat, pentru Mediafax, surse din cadrul Poliției.

Principalul suspect în cazul crimei, olandezul Johannes Visscher, era urmărit penal pentru omor calificat, lipsire de libertate prin răpire și agresiune sexuală.


Acesta s-ar fi aruncat în fața unui camion.

Cetățeanul olandez a ajuns în România, unde a mai fost de câteva ori, în cursul zilei de miercuri. Fetița de 11 ani din localitatea Gura Suții, județul Dâmbovița, Mihaela Adriana Fieraru, a fost dată dispărută vineri, în condițiile în care nu a mai ajuns acasă de la școală. Ea a fost găsită moartă duminică, pe un câmp din comuna Produlești.

Potrivit anchetatorilor, fetița a fost ucisă la un interval de maxim 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16. Medicii legiști au stabilit că fetița a murit sugrumată cu pantalonii care erau pe ea.

Suspectul a mai fost anchetat în trecut pentru agresiuni sexuale și violență, a spus șeful Poliției, Liviu Vasilescu, în exclusivitate pentru Digi24. Olandezul a fost audiat de polițiști înainte de găsirea cadavrului, iar între timp acesta a ajuns înapoi în țara natală, unde s-a sinucis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.