Președintele filialei Timiș și deputatul Cătălin Drulă, în Biroul Național al USR

Președintele filialei Timiș și deputatul Cătălin Drulă, în Biroul Național al USR

0
DISTRIBUIȚI

congres usr

Județul Timiș are doi reprezentanți în Biroul Național al USR. Este vorba de deputatul de Timiș Cătălin Drulă, care este și vicepreședinte al partidului, și de președintele organizației județene, Cristian Moș. Anunțul a fost făcut, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută de Dan Barna, președintele USR, care i-a enumerat pe noii membri ai Biroului Național.

„Am spus încă de acum trei ani că USR este un partid altfel. Aseară, undeva pe la 03.00, am avut rezultatele votului Congresului USR de alegere a noului Birou Național. Acesta este Biroul Național al USR care va duce USR la guvernare. Aceștia sunt colegii și oamenii în care am foarte mare încredere și alături de care vom câștiga alegerile prezidențiale și vom forma acel Guvern de care România are foarte mare nevoie.


Sunt alături de mine oameni dintre care mulți vor face parte din viitoarea guvernare a Alianței USR-PLUS. Sunt alături de mine oameni pe care USR i-a mandatat cu încredere și sprijin pentru a duce în următorii doi ani acest partid la guvernarea României și la acea poziție pe care românii ne-o cer de câte ori discutăm cu ei în stradă, aceea de a ne asuma însănătoșirea României”, a declarat Dan Barna.

Președintele USR a mai precizat că Alianța USR-PLUS ar fi „noua speranță” de care românii au nevoie la 30 de ani de la Revoluție.

Vă reamintim că, în acest sfârșit de săptămână, la Timișoara s-a desfășurat cel de-al cincilea Congres Național al USR. În cadrul evenimentului, Dan Barna a fost validat președinte al partidului și a fost aleasă noua componență a Biroului Național.

Congresul USR la Timișoara se încheie în Piața Libertății, cu un miting la care vor participa Dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS la președinția Româniie, Vlad Voiculescu, deputatul Cătălin Drulă, Lavinia Aioanei (coordonator regional PLUS), Cristian Moș (președintele USR Timiș), Cristian Puscas (Secretar General al PLUS Timiș) și Dominic Samuel Fritz (USR). În deschidere și în încheiere va cânta trupa Omul cu șobolani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.