Robu, indignat de situația din Cimitirul Eroilor, dar nu știe dacă administrația...

Robu, indignat de situația din Cimitirul Eroilor, dar nu știe dacă administrația sa are vreo vină

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a declarat, astăzi, ”extrem de indignat” de situația de la Cimitirul Eroilor, unde iarba acoperă mormintele celor care au murit în decembrie 1989, iar flăcăra ”eternă” a fost stinsă pentru că municipalitatea nu a plătit factura pentru gaz metan.

”Este inadmisibil. Sunt extrem de indignat. Seara am aflat.


Așa ceva nu este de acceptat . Suntem în conflict cu administratorul cimitirului. Era o sumă de nimic, sub 6.000 lei. Au fost plătiți ieri dimineață, dar nu s-a putut da drumul la gaz pentru că s-a constatat că nu s-a făcut revizie de vreo doi ani la instalația de gaz. Trebuia plătit 260 lei. S-a plătit, s-a făcut revizia și s-a dat drumul”, a susținut primarul.

Întrebat dacă administrația pe care o conduce are vreo vină pentru această situație, Nicolae Robu s-a eschivat, afirmând că ”s-ar putea să aibă sau să nu aibă. Mă voi lămuri. Nu e de vină administrația primăriei pentru că nu avem sub control administrația cimitirelor pentru că s-a blocat totul în instanță. Nu m-au informat. Mă voi pronunța decât după ce voi verifica. Voi vedea când ni s-a trimis factura. Nu exclud nici să fi fost ceva făcut intenționat”.  Edilul șef a susținut că nu poate să verifice personal cimitirele, dar nu a oferit un termen până când va stabili vinovățiile în acest caz.

 

1 COMENTARIU

  1. In instanta nu se afla nici un proces cu contractul din Lipovei domnul Primar a fost informat eronat .Respinsabil nu putem fii in mod clar pentru facturile neachitate de angajatul care ordonează platile facturilor emise de E on Gaz pentru primarie .In ceea ce privește conflictul nostru cu Primaria din 2018 in timpul unei sedinte însuși domnul Primar ii sfătuiește pe consilieri sa hotărască instanta e mai bine asa Hotărârea de guvern spune minim 5 ani consiliul local a votat 3 ani termenul contractului incheiat acesta este primul conflict si nu este blocat sa facut o achiziție de atunci in C.Sagului .In al doilea conflict PMT validează o achiziție directa in 2019 ianuarie unei societăți X care are administrator un angajat X la CJT functionar public pe 2 lei sapat si pe 2 lei inhumat din care trebuie sa achite 4 angajati la salariul minim de 2100 lei si au fost prezentate doar doua oferte nu trei minim asa cum prevede noua legislație .La instanta avem castig de cauza la recurs se trimite la rejudecare oare erau motive clare pentru toata lumea ,însuși domnul primar a spus sa hotărască instanta .Nu avem nici o responsabilitate pentru facturile si datoriile Primariei catre E on Gaz .Administrator

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.