SCM Timișoara, locul 3 la turneul de la Sibiu dedicat memoriei unui...

SCM Timișoara, locul 3 la turneul de la Sibiu dedicat memoriei unui jucător care a evoluat și pe Bega

0
DISTRIBUIȚI
Foto: BC CSU Sibiu / Facebook

SCM Timișoara a câștigat ieri seară finala mică a Memorialului „Elemer Tordai”, al cărui gazdă a fost CSU Sibiu. Bănăţenii nu s-au confruntat cu gazdele căci au fost învinşi în semifinalele turneului amical de către U-BT Cluj. Formaţia pregătită de Dragan Petricevic s-a clasat, în schimb, pe locul 3 după succesul obţinut în faţa celor de la CSO Voluntari.

Marţi, „Leii din Banat” au fost învinşi de clujeni, scor 89-96, după un meci în care câştigat două sferturi şi a remizat în altul.

În a doua zi a patrulaterului de la Sibiu, SCM-ul a dat piept cu Voluntariul, de care a trecut cu 98-88.


11-22, 33-17, 22-28, respectiv 32-21, au fost rezultatele pe sferturi. Ilfovenii au condus în primul cu 22-9, dar baschetbaliştii alb-violeţi au întors rezultatul.

Cel mai bun realizator al „leilor” a fost Franklin, autor a 18 puncte, 2 recuperări, 9 pase decisive şi 4 intercepții. Pentru SCM au mai evoluat: Brown 16 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive, Pesakovic 14 puncte, 6 pase decisive, 2 intercepții, Mirkovic 13 puncte, 6 recuperări, 3 intercepții, Gorgemans 13 puncte, 6 recuperări, Komatina 11 puncte, 2 recuperări, Teir 7 puncte, Dragoste 4 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, Lazar 2 puncte, Popa.

Turneul Elemer Tordai a fost câştigat de U-BT, scor 74-68 cu Sibiul. Tordai s-a nascut la Mediaş, la 6 mai 1971. S-a retras din sport la finele sezonului 2005-2006, s-a stins apoi la vârsta de 36 de ani din cauza unei boli crunte. „Toci” a jucat și pentru Elba Timișoara, la mijlocul anilor ’90.

Pentru SCM Timişoara urmează un nou joc în deplasare, la jumătatea săptămânii viitoare, pe terenul maghiarilor de la Kecskemet. Ungurii le vor întoarce apoi vizita „leilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.