Șeful PSD Timiș, optimist: Cred că votul va fi altul la prezidențiale...

Șeful PSD Timiș, optimist: Cred că votul va fi altul la prezidențiale față de cel obținut la alegerile europarlamentare

3
DISTRIBUIȚI

Viorica Dăncilă pare să nu fie foarte apreciată în Timișoara. Călin Dobra, președintele PSD Timiș, a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că în județul Timiș au fost strânse peste 30.000 de semnături pentru susținerea candidaturii Vioricăi Dăncilă la președinția României, cu 10.000 mai multe decât targetul. Nu același lucru s-a întâmplat la nivelul Timișoarei, unde targetul impus nu a fost atins.

„La nivelul organizației PSD Timiș am depus un număr de peste 30.000 de semnături. Cred că această susținere, pe lângă faptul că ne-am atins targetul stabilit de la începutul demarării acestei acțiuni, cel mai mult ne responsabilizează să ducem la bun sfârșit proiectele pe care le-am început pentru dezvoltarea comunităților locale. Încă o dată se demonstrează clar că PSD este un partid serios, care-și respectă promisiunile față de oameni și cred că strângerea acestui număr mare de semnături arată că oamenii încet, încet își dau seama de cine-i reprezintă și cine este ațintit în a susține cetățenii și a crea o bunăstare așa cum cred că ne dorim fiecare în parte”, a afirmat Călin Dobra.

Liderul PSD Timiș a mai precizat că la nivelul Timișoarei targetul a fost de 45% din numărul total de semnături.

„Targetul pe județul Timiș a fost de 20.000 de semnături.


Sunt localități care au depășit targetul, altele nu. Timișoara nu și-a atins targetul, astăzi va fi o ședință la nivelul organizației municipale pentru a se analiza acest aspect”, a declarat Călin Dobra.

Șeful PSD Timiș a mai anunțat că Viorica Dăncilă este așteptată în județul nostru înainte de alegerile prezidențiale. De altfel, premierul României și-a programat o vizită în Timiș pentru ziua de sâmbătă, pe care a anulat-o pentru că trebuie să plece în SUA.

„Rezultatele de la alegerile europarlamentare ne-au trezit într-un fel, ne-au făcut să înțelegem că politica este într-o continuă schimbare și dacă nu reușim să ne adaptăm programul de guvernare și mesajul politic care a dus la schimbare în ultima perioadă, vom obține același vot. Eu cred că votul va fi cu totul altul la prezidențiale față de cel de alegerile europarlamentare, ca urmare a schimbărilor făcute”, este de părere Călin Dobra.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.