Șofer prins de radar cu 166 şi 236 de kilometri pe oră,...

Șofer prins de radar cu 166 şi 236 de kilometri pe oră, în timp ce era urmărit de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Un şofer de 32 de ani care a încercat să fugă de poliţişti după ce a făcut o depăşire neregulamentară, a fost înregistrat de radar de două ori cu viteze de 166 şi 236 de kilometri pe oră.

Un şofer de 32 de ani a fost observat, sâmbătă, de poliţiștii rutieri de polițiștii rutieri din Iași, în timp ce depăşea neregulamentar, la intrarea pe centura oraşului.


Poliţiştii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, însă bărbatul a ignorat semnele acestora şi a plecat mai departe, cu viteză.

„Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia și i-au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor. Pe traseul parcurs conducătorul auto a fost înregistrat de două ori cu aparatul radar cu viteza de 166 km/h, respectiv 236 km/h. De asemenea, acesta nu a oprit la culoarea roșu a unui semafor și a efectuat mai multe manevre neregulamentare de depășire”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Poliţiştii au reuşit să îl oprească după ce l-au urmărit aproximativ 20 de km, pe o stradă đin Iaşi unde l-au blocat. Bărbatul a fost încătuşat loc.

„Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă (…) pentru depășire neregulamentară, viteză neregulamentară, nerespectarea indicațiilor și semnalelor agentului de poliție și nerespectarea culorii roșu a semaforului”, a mai declarat Ioana Bîlea. Bărbatul are de plătit o amendă de 7.450 de lei şi are permisul suspendat pentru 8 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.