Stadiul proiectului pentru construirea noului stadion din Timișoara

Stadiul proiectului pentru construirea noului stadion din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul construirii unui nou stadion modern la Timișoara, în locul vechii arene care urmează să fie demolată, este în grafic.


Cel puțin asta susține vicepremierul Daniel Suciu, ministru al Dezvoltării Regionale, care s-a aflat ieri în vizită la Timișoara.

Potrivit vicepremierului, urmează ca la începutul lunii octombrie să se închidă licitația privind întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate.

„Cu stadionul suntem la stadiul în care la începutul lunii octombrie se deschid ofertele pentru studiile de prefezabilitate și fezabilitate. La începutul luniii octombrie se închide licitația, sper să dăm câștigătorul cât de repede. Urmează aprobarea indicatorilor tehnico-economici, după ce se face studiul de fezabilitate, hotărârea de guvern, iar ulterior consiliul județean poate să-și organizeze licitația cu demolarea actualui stadion. Deci suntem în grafic”, a explicat Daniel Suciu.

Vă reamintim că noul stadion ar urma să se construiască la Timișoara cu bani de la Guvern, prin Compania Națională de Investiții, și va avea 30.000 de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.