Timişorenii îşi arată recunoştinţa faţă de Chester Williams. O stradă din oraş...

Timişorenii îşi arată recunoştinţa faţă de Chester Williams. O stradă din oraş ar putea purta numele sud-africanului FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2044211780">
Foto: Virgil Simonescu

Suporterii timişoreni au fost mişcaţi de vestea că Chester Williams s-a stins din viaţă. La o locaţie din Piaţa Unirii s-a format un loc de reculegere special in memoria fostului tehnician al echipei de rugby a oraşului. Fanii alb-violeţi se numără printre cei care i-au adus un omagiu prin intermediul unui banner.

Fostul mare rugbist sud-african a decedat vineri, in urma unui infarct, la vârsta de 49 de ani. Prietenii şi fanii lui Chester din Banat au ocazia azi, până la inchiderea programului localului M Bistro, din Piaţa Unirii. Printre cei care au contribuit cu un omagiu se află şi suporterii Politehnicii Timişoara, care au pictat un banner special cu chipul „Perlei Negre”. Suporterii pot să transmită prin intermediul acestuia un mesaj regretatului mare sportiv. Şi rugbiştii bănăţeni au semnat un banner. Omagiile vor ajunge şi la inmormântarea lui Chester Williams in Africa de Sud.

O stradă cu numele lui lângă arena din Ronaţ?

Preşedintele SCM Timişoara, Radu Ţoancă, i-a propus primarului Nicolae Robu ca strada Pictor Theodor Aman, adiacentă stadionului „Gheorghe Răşcanu”, unde noul team al Timişoarei a prins aripi sub comanda lui Chester Williams, să poarte numele legendarului rugbist sud-african.

„In cazul in care acest lucru ar provoca disconfort birocratic cetatenilor din zona, lăsăm la latitudinea administratiei publice locale sa identifice o strada sau un bulevard care sa poarte numele legendarului jucator si antrenor de rugby sud-african”, a mai spus Ţoancă. Chester Mornay Williams a cucerit trei titluri naţionale la Timişoara, unde a fost de asemenea student şi cetăţean de onoare al oraşului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.