Timișoreanul Adi Moroșanu a lansat un single nou și pregătește un show...

Timișoreanul Adi Moroșanu a lansat un single nou și pregătește un show live VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Timișoreanul Adi Moroșanu a lansat recent un nou videoclip la piesa „Încă-mi amintesc“, al cărei mixaj și master a fost realizat de Atilla Lukinich, piesa fiind înregistrată în studioul DSPro din orașul nostru.

„Încă nu știu dacă sunt simplu sau complicat, bun sau rău, dar de considerat, mă consider o persoană bună. Îmi place să cred că sunt mereu sincer pentru că urăsc minciuna, chiar dacă uneori mă folosesc și eu de ea. Vedeți, chiar sunt sincer. M-am născut în 1994, în dimineața zilei de 23 mai. Am crescut într-un oraș pe care-l iubesc enorm: Timișoara. Mă doare să spun asta, dar din ce văd că se întamplă acum cu tinerii, cred că generația mea a fost printre ultimele care s-a mai bucurat cu adevărat de simplitatea unei copilării. În loc de Iphone am avut cheia la gât, iar PlayStation pentru mine era în spatele blocului sau în parcul din cartier, unde mergeam de fiecare dată teafăr și mă întorceam cu minim o vânătaie pe undeva.


Mama nu-mi dădea SMS sau mesaj pe Facebook, mă striga de pe geam când trebuia să vin la masă, iar eu îi spuneam că nu mi-e foame deși-mi era, doar că să mai pot rămâne pe afară. În liceu am studiat electronică și telecomunicații, iar acum la facultate studiez psihologia. Pe lângă pasiunea pentru scris, mai sunt pasionat de gadget-uri, călătorii și fotografie. Am scris multe lucruri de-a lungul timpului, unele texte încă le mai am, pe altele însă le-am pierdut sau le-am dat foc… da mai am obiceiul acesta deși nu sunt piroman. La începutul anului 2018, de ziua îndrăgostiților, am lansat prima mea carte, un roman de dragoste erotic, care până în momentul în care am scris asta, a cucerit peste 5.000 de suflete. Acest lucru bineînțeles că mă face extrem de mândru și de fericit. Urmează multe surprize, momentan sunt la început în atenţia voastră, dar sper ca pasiunea mea pentru scris să mă facă să scriu lucruri care să ajungă în sufletele voastre“, spune Adi Moroșan, care a lansat până acum volumele „Gânduri la miezul nopții 12 P.M.“ și „Apocalipsa unei iubiri“.

Artistul timișorean a lansat deja și câteva melodii și pregătește de ceva vreme și o apariție live, care va avea loc sâmbătă 26 octombrie, de la ora 22, la Josefin Pub, locația care a stat la baza filmărilor pentru videoclipul „Încă-mi amintesc“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.