Timișoreanul Sean Norvis a lansat o piesă nouă și a primit un...

Timișoreanul Sean Norvis a lansat o piesă nouă și a primit un premiu la Sibiu DJ Awards VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Timișoreanul Sean Norvis a lansat videoclipul piesei „Last Forever” ft. Denixe în cadrul evenimentului Sibiu DJ Awards, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

„Am primit un premiu de participare la Sibiu DJ Awards pentru performanța din acea seară, iar câștigătorul Best DJ Awards 2019 este Andre Rizo.Pe scenă au mai mixat Steff Da Campo, Optick, Adrian Eftimie, Hampu, Zara, 2 Fellas. În viitorul apropiat fanii vor putea asculta setul meu din cadrul acestui eveniment.


Momentan lucrez la un nou album pe care o sa îl lansez în iarna acestui an, iar Last forever este una dintre piesele ce se vor regăsi pe acest disc“, ne-a declarat Sean Norvis.

Sean Norvis va fi unul din cei 22 de DJ care vor fi prezenți în cadrul maratonului #Deeadedimineata – care va avea loc la Radio Deea în data de 10 septembrie.

Pe numele real Flavius Oprean, Sean Norvis este un DJ născut la Făget, în județul Timiș, care a devenit cunoscut cu șapte ani în urmă grație proiectului Sean Norvis & Seepryan, din care făcea parte și Anastasia Sandu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.