Decizie definitivă a Curții de Apel Timișoara în dosarul de trafic de...

Decizie definitivă a Curții de Apel Timișoara în dosarul de trafic de cocaină al grupării conduse de Lucian Boncu

1
DISTRIBUIȚI

curtea de apel timisoara

Curtea de Apel Timișoara a judecat astăzi constestațiile la deciziile de arestare preventivă a membrilor grupării infracționale conduse de Lucian Boncu.


Dacă ieri magistrații au decis că cei implicați în dosarul de violențe vor rămâne după gratii pentru 30 de zile, astăzi a venit rândul celor cercetați în dosarul de trafic de droguri, unii dintre ei aflați deja în arest în celălalt dosar.

Avocații celor nouă inculpați au încercat timp de aproape două ore să convingă instanța să le pună clienții în libertate, însă fără succes. Curtea de Apel a respins contestațiile, astfel că decizia Tribunalului Timiș de arestare preventivă rămâne valabilă.

Vă reamintim că Lucian Boncu, Paul Ștefan, Marius Oltean, Alin Cionca, zis „Becali”, Banciu Remus, zis „Coco”, Sebastian Dragoș Bodea , Deian Miloșev, Gabriel Drăgan și Stelian Bona, zis „Bibi” au ajuns în fața judecătorului de drepturi și libertăți fiind acuzați că au traficat cocaină, iar în cazul lui Paul Ștefan și că banii făcuți din droguri erau împrumutați cu dobânzi uriașe.

1 COMENTARIU

  1. Banii făcuți din droguri, că doar nu din salarii, au fost investiţi şi la Horticultură, unde Robu, la cererea unor femei moarte, a dat Aviz de oportunitate ca să se construiască pe terenul prevăzut ca zonă verde tematic, fără nici o justificare sau argument, în Planul de Amenajare al Teritoriului emis de Consiliul Judeţean Timiş şi în Planul Urbanistic General al Primăriei Timişoara, aşa cum domnul Dragoş Boţa a dezvăluit prin articolele de anul acesta. Argumentul ulterior al lui Robu cu marii investitori strategici ar trebui citit marii interlopi şi corupţi strategici(din Primărie)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.