Lupta cu nesimțirea la Timișoara, fără sfârșit. Mai multe persoane, prinse după...

Lupta cu nesimțirea la Timișoara, fără sfârșit. Mai multe persoane, prinse după ce au abandonat ilegal deșeuri

0
DISTRIBUIȚI

Luptă continuă dusă împotriva nesimțirii, la Timișoara. Pentru că e mult mai greu să-i prinzi în flagrant pe cei care își aruncă deșeurile la voia întâmplării, pe domeniul public, polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului se folosesc de camerele de supraveghere pentru a-i identifica pe cei certați cu bunul simț.


Mai multe astfel de cazuri au fost întâlnite, la Timișoara, în ultimele zile.

Un cetățean a fost prins în Piața Crucii, atunci când, dintr-un microbuz ce aparține unei firme, a scos mai multe deșeuri și le-a abandonat. A fost abandonat cu 2.500 de lei, fiind identificat cu ajutorul camerelor de luat vederi. O altă persoană identificată după ce a fost văzută și de alți cetățeni, a fost amendată cu 2000 de lei pentru că și-a aruncat gunoaiele pe strada Bobâlna. Iar un bărbat a fost bun de plată – 1.000 de lei -, prins fiind după ce a aruncat mobilier uzat, pe strada Semenic.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția persoanelor certate cu bunul simț că riscă sancțiuni drastice în cazul în care aruncă deșeuri pe domeniul public și că foarte multe zone din Timișoara sunt monitorizate prin camere video deci pot fi surprinse și apoi identificate foarte ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.