Spectacole cu mari actori români, în turneu la Timișoara în perioada următoare

Spectacole cu mari actori români, în turneu la Timișoara în perioada următoare

0
DISTRIBUIȚI

Spectacolul „O lecţie de bune maniere” o readuce la Timişoara pe Maia Morgenstern, în prima zi a lunii noiembrie. Un „spectacol greu… care vorbeşte cu umor despre adevăruri sumbre”, spune regizorul Alexandru Berceanu, un spectacol aproape ireal în care privirile se îndreaptă în urmă cu curaj, înţelepciune şi tărie interioară la atrocităţile unei istorii nu prea îndepărtate, „o demonstraţie sublimă de dăruire şi de pricepere pe care nu multe actriţe reuşesc să o ducă la bun sfârşit”.

„Efectul razelor gamma asupra crăiţelor lunatice” prilejuieşte în 18 noiembrie o nouă întâlnire a publicului timişorean cu Oana Pellea, protagonistă într-un spectacol al cărui text a câştigat premiul Pulitzer în 1971. Personajele sunt o mamă şi cele două fiice ale ei, toate trei cu multiple traume sufleteşti şi cu suferinţe interioare cărora nu reuşesc să le facă faţă, creând o atmosferă de tragicomedie cu haz de necaz dar şi multă frumuseţe, despre puterea omului de a iubi şi de a avea umor atunci când nu mai poate duce ce i-a pus viaţa în spate.

În 25 noiembrie, „Pânza de paianjen”, o piesă montată de Vlad Zamfirescu care face parte şi din distribuţie, alături de actori de primă mână precum Medeea Marinescu sau Marius Manole, va fi jucată în premieră la Timişoara. Un spectacol plin de emoţii şi surprize, care stârneşte hohote de râs şi are un final de neuitat.

„Old Love” de Norm Foster, piesă pusă în scenă de teatrul „Alexandru Davila” din Piteşti, cu Constantin Cotimanis şi Iulia Dumitru, vine la Timişoara în 28 noiembrie.


Spectacolul de tip Hollywood, într-un decor auster, este o comedie romantică, o poveste de dragoste de trei decenii,  cu note de dramă personală dar cu final fericit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.