Mesaj PSD Teleorman de ziua lui Dragnea: Azi e despre patriotul care...

Mesaj PSD Teleorman de ziua lui Dragnea: Azi e despre patriotul care ne-a insuflat puterea de luptă

0
DISTRIBUIȚI

PSD Teleorman a postat de ziua lui Liviu Dragnea o urare de „La mulți ani”, adresându-se „patriotului care ne-a insuflat în ultimii ani puterea de a continua să luptăm pentru România”.

„Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, LIVIU DRAGNEA! Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, este mesajul postat de PSD Teleorman.

Cei care comentează postarea PSD Teleorman fac și ei urări lui Liviu Dragnea, precum „La mulți ani în libertate alături de cei dragi!” sau „La mulți ani, multa sănătate și puterea de a trece peste obstacolele vieții!”.

Un alt utilizator scrie „La mulți ani Daddy! Cât mai mulți acolo! Iar voi vă veți demonstra loialitatea când îi veți fi alături și trup, nu numai suflet!”.

„Adevărata tărie de caracter se vede în momentelele importante.


Eu îmi doresc să fiți și fizic alături de el, nu numai cu sufletul. Doar așa vă puteți demonstra iubirea și loialitatea”, comentează un alt utilizator.

Liviu Dragnea împlinește luni 57 de ani.

Fostul lider PSD este încarcerat la Rahova, iar recent conducerea Penitenciarului Rahova a respins o cerere de permisie a acestuia, potrivit unor surse din ANP.

Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.