Călin Pop a lansat videoclipul piesei „Motto”, filmat în Timișoara și împrejurimi...

Călin Pop a lansat videoclipul piesei „Motto”, filmat în Timișoara și împrejurimi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Binecunoscutul solist al formației Celelalte Cuvinte, Călin Pop, a lansat astăzi videoclipul piesei „Motto“, melodie inclusă pe materialul discografic solo „Fără filtru“, disc apărut în 2018 la casa de discuri Soft Records. Filmările pentru acest videoclip au avut loc loc în Timișoara, la Prima Photo Studio și în împrejurimi.

„Spiritul rock este un spirit liber, nesupus, precum libertatea simțită pe două roți. Motto, fiind deviza, blazonul meu, este libertatea artistică fără prejudecăți, sugerată în mod simbolic în acest video prin întâlnirea acestor două rebele spirite în natura încă liberă din afara orașului, lipsită de trista și deprimanta povară a poluării“, spune Călin Pop despre acest videoclip.

O altă veste pentru fanii artistului este aceea că, după cinci ani de pauză, formația Celelalte Cuvinte lansează un nou album, care poartă numele de „Electric Live“.


Albumul a fost înregistrat la spectacolul-concert de la Sala Palatului, care a avut loc în data de 8 decembrie 2011, cu ocazia aniversării de 30 de ani. Concertul de lansare a discului va avea loc în data de 22 noiembrie la clubul Quantic din București și va fi urmată de un turneu național, ale cărui date vor fi anunțate în curând.

„Celelalte Cuvinte – ELECTRIC LIVE la Sala Palatului” este un dublu album de peste 2 ore, care conține povestea celor 30 de ani împliniți la data concertului de la Sala Palatului, într-o interpretare live de excepție. Experiența unui concert Celelalte Cuvinte e ceva special, fanii spunând mereu despre ei că sunt prin excelență „o trupă de live”. Pentru prima oară, această experiență este imprimată pe un suport audio, într-un album care marcheză probabil cel mai impresionat (și mai lung) concert din cariera trupei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.