Ripensia nu a reuşit să marcheze pe „sinteticul” de la Târgu Jiu....

Ripensia nu a reuşit să marcheze pe „sinteticul” de la Târgu Jiu. Roş-galbenii au obţinut doar un punct cu Pandurii

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara a înregistrat al doilea meci fără gol marcat. Roş.galbenii nu au reuşit să puncteze în intermediară pe terenul celor de la Pandurii Tg. Jiu după umilinţa suferită acasă cu Mioveni. Jocul s-a încheiat cu scor alb, 0-0 iar elevii lui Alexandru Pelici au făcut doar un mic pas peste „linie”.

Timişorenii au mers în Gorj cu gândul să spele acel 0-5 de acasă cu Mioveniul, dar nici jucătorii lui Adrian Bogoi nu mai sunt dispuşi să cedeze uşor puncte. În minutul 10 oaspeţii au reclamat un penalty neacodat la Albert Voinea, atacant care şi-a trecut mai multe ocazii în cont.


Aşa cum s-a întâmplat cinci minute mai târziu, când a reluat însă doar în braţele portarului. Sau, în minutul 27, când a scăpat singur spre poartă, dar a ratat ţinta din lateral.

Gazdele au avut şi ele două şanse bune înainte de pauză, dar tabela a rămas nemodificată. Repriza s-a încheiat şi cu o bară, în contul aceluiaşi Voinea. În primele faze ale reprizei a doua Pandurii a fost în alte două rânduri aproape de gol. În fine, cu un sfert de oră înainte de final atacantul ripensiştilor a ratat şi din opt metri astfel că el şi colegii săi au plecat acasă doar cu un punct.

„Ripi” a acumulat 13 puncte, care o plasează deocamdată pe 15, cu un punct peste „U” Cluj şi la egalitate cu concitadina ASU Politehnica. Etapa viitoare, duminică, de la 11, pe „Electrica” jucătorii lui Alex Pelici întâlnesc o altă trupă accesibilă – Daco-Getica.

Pandurii Tg. Jiu: I. Dinu – Oiţă (cpt.), Vişan, P. Chiş, Vasilescu, Trancă, Nic. Cotolan, Al. Dinu, Takahashi, P. Popescu, Rasoveanu. Antrenor: Adrian Bogoi

Ripensia Timişoara: Şt. Dobre – C. Lungu, Burdeţ, Tînc, Apro (cpt.), C. Toma (82, A. Popa) – Al. Neagu, Burdeţ (71, Stoi) – M. Fotescu (46, Popovici), Tudorache, Chera – Voinea. Antrenor: Alexandru Pelici

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.