Înfrângere-şoc suferită de Timişoara Saracens la Cluj. Bănăţenii au cedat în faţa...

Înfrângere-şoc suferită de Timişoara Saracens la Cluj. Bănăţenii au cedat în faţa unei echipe pe care o băteau de obicei la scor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Timişoara Saracens / Facebook

Timişoara Saracens nu se află deloc într-un moment bun. Fosta campioană a suferit a treia înfrângere stagională în actuala ediţie a SuperLigii iar echipa care i-a venit de hac e Universitatea Cluj.


Gazdele din Ardeal au făcut un meci mare şi s-au impus cu 27-19, înregistrând prima victorie în faţa bănăţenilor în actualul format al campionatului.

Gazdele au condus cu 6-0 după ce au transformat două lovituri de pedapsă. Totuşi, la pauză favorita era în avantaj deoarece Dănuț Jipa și Luke Samoa au culcat câte o dată balonul în terenul de ţintă advers, Samoa a transformat doar primul eseu dar timişorenii aveau 12-6.

La reluare U Cluj a reuşit nu mai puţin de trei eseuri, toate netransformate, suficient însă pentru a înclina balanţa în mod neaşteptat. Singura replică a „sarazinilor” a venit prin eseul lui Simionescu, transformat de acelaşi Samoa.

În urma acestui rezultat Timişoara Saracens rămâne pe locul 3 în SuperLigă, cu 22 de puncte, în spatele rivalelor Baia Mare şi Steaua. Joi, 24 octombrie (ora 12.00), bănăţenii aşteaptă vizita lui Dinamo, doar a 6-a clasată.

Timişoara Saracens: Taupaki, Căpăţînă (cpt.), Halalilo, Popârlan, Mureşan, Tătăruş, Lazăr, Strătilă, Rupanu, Hinckley, Simionescu, Popa, Maliepo, Shennan, Samoa. Rezerve: Rădoi, Fonoifua, Aranda, Sabău, Morrison, Samkharadze, Jipa, Zaharia. Antrenor: Sosene Anesi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.