În Piața Libertății apare un catarg cu steag tricolor, înalt de 25...

În Piața Libertății apare un catarg cu steag tricolor, înalt de 25 de metri

0
DISTRIBUIȚI

Persoanele care se vor plimba prin Piața Libertății din Timișoara vor putea admira, în viitorul apropiat, un catarg cu steag tricolor, înalt de 25 de metri. Astfel, în următorul plen al Consiliului Local Timișoara va fi supus votului un proiect de hotărâre prin care aleșilor li se cere acordul privind demararea procedurilor de amplasare a catargului în Piața Libertății.

„Având în vedere faptul că anul 2019 este un an jubiliar pentru Banat, aniversând un secol de la Marea Unire, care în Banat s-a realizat un an mai târziu, precum și faptul că se împlinesc 30 de ani de la Revoluția din decembrie 1989, administrația publică locală, prin Casa de cultură a Municipiului Timișoara, consideră oportună amplasarea unui Catarg cu steag tricolor de 25 m, amplasat în Piața Libertății, punct care este vizibil din mare parte a orașului”, scrie în documentația care însoțește proiectul de hotărâre.

Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, catargul propus este alcătuit dintr-un stâlp metalic cu înălțimea de 25 metri.


De catarg va fi arborat un drapel al României cu dimensiuni cuprinse între 2×3 metri și 4×6 metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.