Restanţă luată de SCM Politehnica. Handbaliştii alb-violeţi au câştigat cu CSM Bucureşti

Restanţă luată de SCM Politehnica. Handbaliştii alb-violeţi au câştigat cu CSM Bucureşti

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica a obţinut un succes important în Liga Zimbrilor. Alb-violeţii s-au impus la limită în faţa celor de la CSM Bucureşti, scor 27-26, în meciul restanţă din etapa a 8-a. Oaspeţii nu au condus azi în niciun moment pe tabelă, dar nici nu au fost la mai mult de trei goluri distanţă de gazde.

Alb-violeţii au dominat prima parte, în care s-au distanţat la trei goluri diferenţă încă din primele zece minute.


Bucureştenii au revenit însă treptat pe parcursul reprizei şi au reuşit să egaleze prin Bizău în ultima secundă dinaintea pauzei.

La reluare tot Poli a avut mai mult iniţiativă şi a reuşit să refacă diferenţa de trei goluri în minutul 51 prin Sadoveac. Oaspeţii s-au apropiate însă din nou pe tabelă la doar un singur gol cu cinci minute înainte de final. Timişorenii nu au avut parte de un final uşor, abordat în mare parte cu om în minus. Babasafari a apărat însă o minge importantă cu un minut înainte de final şi a cam decis soarta punctelor în această seară. CSM a mai profitat de o eroare şi a punctat pentru 26-27 când mai erau însă doar câteva secunde.

A fost doar al doilea succes stagional al Politehnicii, venit la rând după primul, tot o victorie „strânsă” cu Focşani. Alb-violeţii au opt puncte din şapte partide în campionat, egalându-i pe bucureşteni, aflaţi pe locul 9. Echipa de pe Bega mai are o restanţă la Vaslui (etapa a 7-a), meci care se va disputa marţi, 5 noiembrie. Pentru elevii lui Pero Milosevic urmează o lună aglomerată cu mai multe jocuri.

SCM Politehnica (marcatori): Pribanic 4 goluri, Sadoveac 9, Marjanovic 4, Şomlea 2, Cîmpan 1, Fenici 6, Baican 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.