Jucătorii lui SCM Politehnica, stimulaţi cu plata a două salarii restante înainte...

Jucătorii lui SCM Politehnica, stimulaţi cu plata a două salarii restante înainte de jocul cu Olympiakos. Continuă absenţele notabile din lotul alb-violet

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica e montată să facă uitat începutul slab de campionat. După ce au spart gheaţa cu Focşanul în campionat la mijloc de săptămână, handbaliştii alb-violeţi dau piept duminică cu elenii de la Olympiakos Pireu în turul II al Cupei EHF. Întâlnirea delegaţiei echipei cu primarul la începutul săptămânii a avut efect şi jucătorii lui Pero Milosevic şi-au primit două dintre salariile restante.

Timişorenii au mizat miercuri din nou pe Fenici, Sadoveac, Șomlea și Baican, nu şi pe Păiuș,  Pribanic, Dragas și Tcaciuc, care ar putea fi totuşi recuperaţi pentru jocul retur din Grecia. ”Sperăm să-i recuperăm pe toți până la partida retur, însă deocamdată trebuie să ne adaptăm la un sistem defensiv fără câțiva dintre oamenii noștri importanți… Trebuie să fim uniți și concentrați, să ne apărăm bine și să atacăm cu răbdare în fața unei echipe arțăgoase, care e redutabilă mai ales la ea acasă.


Le-am analizat jocul retur cu Borac Banja Luka precum și unul dintre meciurile de campionat. Dacă nu jucăm serios pe toată durata meciului vom avea probleme. Nu sunt suficiente, de exemplu, zece minute bune pentru a ne distaţța; trebuie să o facem pe parcursul tuturor celor 60 de minute, puțin câte puțin. Nu cred că ne putem gândi să obținem o victorie clară în condițiile multiplelor accidentări pe care le avem”, a declarat tehnicianul Pero Milosevic.

Restanţele SCM-ului către handbalişti ar fi ajuns la aproape patru luni dacă nu s-ar fi achitat o parte din bani. Jucătorilor li s-a promis rezolvarea parţială a situaţiei până la jumătatea lunii iar cele două salarii intrate săptămâna aceasta au avut deja efect asupra moralului jucătorilor. „Am avut o întâlnire cu domnul primar Nicolae Robu, în care discuțiile au fost pozitive. Nu se pune problema desființării vreunei secții, autoritățile având în atenție în continuare domeniul sportului. Achitarea a două salarii a adus un tonus bun la echipă, iar victoria din campionat cu Focșani a reprezentat un ascendent moral și mai mare în perspectiva joculurilor din Cupa EHF”, a spus Ioan-Silviu Doboşi, preşedintele secţiei de handbal a SCM-ului.

În Liga Zimbrilor 2019-20 Poli a reuşit doar o victorie, miercuri, cu CSM Focşani pe teren propriu.

Partida SCM Politehnica – Olympiakos Pireu se dispută duminică, de la ora 18.00, în sala „Constantin Jude”, din Timişoara. Jocul nu va fi televizat, dar va fi transmis video pe canalul YouTube SCM Politehnica Timișoara. Arbitrii partidei sunt lituanienii Gytis Sniurevicius și Andrius Grigalionis. Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 15 lei (copiii și elevii au intrarea gratuită).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.