SCM Timişoara a obţinut cu SCMU Craiova prima victorie din noul sezon....

SCM Timişoara a obţinut cu SCMU Craiova prima victorie din noul sezon. Baschetbaliştii alb-violeţi au condus mereu pe tabelă GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-941354164">
Foto: Virgil Simonescu

SCM Timişoara a avut ceva emoţii pe finalul întâlnirii cu SCMU Craiova, dar a reuşit să se impună în premieră în ediţia 2019-20. Alb-violeţii au câştigat cu 84-73 după ce i-au condus şi cu 25 de puncte diferenţă pe olteni în runda a doua a Ligii Naţionale.

Timişorenii au obţinut prima victorie după ce în prima etapă cedaseră acasă în faţa altor alb-violeţi, cei din Piteşti. Cu SCMU, „Leii din Banat” au început jocul foarte bine şi s-au distanţat pe parcursul primului sfert, câştigat cu 22-13. În sfertul 2 diferenţa a crescut în favoarea alb-violeţilor, care s-au distanţat „sănătos” după un parţia 18-0, care a dus scorul la un mai puţin scontat 40-15 înainte de pauza mare. Oltenii au redus din diferenţă pe finalul acestei pătrimi, dar SCM Timişoara avea 48-27 la jumătatea întâlnirii.

Craiova şi-a adjudecat, în schimb, clar al treilea sfert (12-24) şi s-au apropiat periculos pe tabelă. Cele zece minute decisive s-au reluat de la un avantaj de doar nouă puncte pentru elevii lui Dragan Petricevic (60-51) iar oaspeţii s-au apropiat la doar patru puncte după reşuita lui Byrd. Mirkovic a adus apoi liniştea de la „libere”, ducându-i pe bănăţeni la +11 când mai erau cinci minute pe cronometru. Oltenii au fost ţinuţi la distanţă şi au plecat cu mâna goală de pe Bega, de această dată.

Cel mai bun marcator al partidei a fost Sherwood Brown, de la gazde, cu 18 puncte marcate. Au mai înscris penrtu SCM Timişoara: Komatina (6 puncte), Pesakovic (15), Mirkovic (14), Lazar (2), Franklin (12), Abu Teir (2), Gorgemans (11) şi Dragoste (4). Principalul realizator al „juveţilor” a fost Monyea Pratt: 17 puncte şi 9 recuperări.

Pentru SCM Timişoara urmează prima deplasare în campionat, luni, 28 octombrie, de la ora 18.00, pe terenul Stelei. Jucătorii lui Dragan Petricevic şi-au aflat şi adversarul din turul secund al Cupei României, astfel bănăţenii vor avea parte de o deplasare lungă, tocmai la Galaţi pentru a evolua cu CSM-ul local, prima manşă fiind programată în oraşul de la Dunăre pe 27 noiembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.