Sergiu Corbu Boldor vine cu conceptul Blana con Dios la Timișoara

Sergiu Corbu Boldor vine cu conceptul Blana con Dios la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Inițiatorul și coordonatorul proiectului muzical CORBU, Sergiu Corbu Boldor, pregătește un eveniment deosebit pentru spectatorii din Timișoara, care se va derula sub titulatura de Blana con Dios, miercuri 16 octombrie cu începere de la ora 19.23 la Scârț Loc Lejer.
„Blana con Dios. Starea 23. Oameni sh.ou este un proiect care ne scapă chiar și nouă, are propria sa dezvoltare, își alege singur oamenii și spațiile și se lasă ales doar de cei aleși. ACCES: recomandăm orice cifră care are legătură cu 23, în funcție de stare . Blana con Dios. Starea 23 nu este un concert, nici un stand up, nici un spectacol, nici un performance, ci starea 23. Starea 23 este oameni șʾou. Starea 23 face trecerea de la legendă la vis, de la prejudecăți la dizolvarea lor, de la vizual la sunet, de la false credințe la autenticitate.


Starea 23 este starea de grație a artistului care nu încetează să creeze. „Blana con Dios. Starea 23 este un concept pe care l-am gândit împreună cu Luiza Matilda Mitu. Este forma noastră de a fi aproape de oameni, spații, situații și, mai ales, de a scăpa de prejudecăți” , a spus Sergiu Boldor.

„Blana con Dios. Starea 23 este un oameni șʾou. Nu este nimic abstract, dar nici concret. Este despre starea artistului care se autocunoaște prin oameni și împreună cu oamenii. Este și o invitație spre creația continuă, de orice natură ar fi ea”, spune Luiza Matilda Mitu.

Sergiu Corbu Boldor este inițiatorul și coordonatorul Proiectului muzical CORBU. Este cunoscut în lumea muzicală pentru formația de punk acustic folcloric medieval AD HOC. A urcat pe scenele naționale și internaționale, performând la vioară, împreună și alături de nume ca: Phoenix, Celelalte Cuvinte, Partizan, Dirty Shirt, Hara, farfarello, Haggard, Gabriela Cilmi, Macy Gray, Guano Apes. A absolvit Universitatea din Oradea cu specializare în pedagogie muzicală și interpretare vioară. Instrumentul său principal este vioara, iar ca instrumente secundare: chitară, mandolină, fluier, caval, drâmbă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.