Tentativă de spargere la un ATM. Hoții nu au reușit decât să...

Tentativă de spargere la un ATM. Hoții nu au reușit decât să avarieze bancomatul și ușa unui supermarket

0
DISTRIBUIȚI

O tentativă de spargere a avut loc la un bancomat din orașul Petroșani, județul Hunedoara. Polițiștii au găsit urme de forțare a aparatului, după ce s-a declanșat alarma.

Polițiștii din Petroșani au fost sesizați de către reprezentații unei firme de pază că, în noaptea de joi spre vineri, s-a declanșat sistemul de alarmă al unui ATM amplasat la intrarea în magazinul Kaufland din oraș.

Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii care au ajuns la fața locului au constatat ca bancomatul prezintă urme de forțare și au început cercetările pentru găsirea autorilor faptei și stabilirea unui eventual prejudiciu cauzat unității bancare proprietară a ATM-ului sau magazinului unde era amplasat acesta.

„În cauză s-a constituit un cerc de suspecți, cercetările fiind supravegheate de procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani.


În prezent se efectuează cercetări la fața locului în vederea identificării tuturor mijloacelor materiale de probă, care vor fi analizate la dosarul cauzei”, au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Sursa foto: gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.