Traficant prins în flagrant înainte de livrarea unei cantități importante de droguri...

Traficant prins în flagrant înainte de livrarea unei cantități importante de droguri UPDATE Doi suspecți au fost reținuți

0
DISTRIBUIȚI

Operațiune încheiată cu succes, azi noapte, de polițiștii de la „Crimă Organizată” din Timișoara – aceștia au capturat o cantitate importantă de droguri. Având informații despre o livrare care urma să aibă loc, polițiștii de la „Antidrog” au oprit o mașină care venea din Olanda. Când au verificat mașina, au găsit, conform primelor informații, două kilograme de pastile ecstasy care urmau să fie comercializate pe piața din vestul țării.


Suspectul a fost ridicat pentru audieri. Ancheta este în plină desfășurare. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „Ieri, 3 octombrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara și polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, s-au deplasat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în vederea efectuării unui control. Astfel, în jurul orelor 18.00, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat un autoturism, condus de un bărbat, de 27 de ani, însoțit de un bărbat, de 23 de ani și o tânără, de 19 ani. În urma controlului autoturismului, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 3 kilograme de amfetamină, 10 grame de cocaină, un cântar de precizie, 4 telefoane, precum și 710 euro. Au fost puse în executare trei mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri”, a transmis IPJ Timiș.

Pe numele celor doi bărbați au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc. Activitățile de documentare și de control au fost derulate cu sprijinul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.