Un bărbat a intrat într-o școală și a furat din ghiozdanele copiilor

Un bărbat a intrat într-o școală și a furat din ghiozdanele copiilor

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1428751430">

Un bărbat de 29 de ani, care a intrat într-o școală din sectorul 5 al Capitalei, de unde ar fi furat mai multe haine, bani și un telefon al unui elev, a fost reținut de polițiști, după ce a fost imobilizat de un paznic și un cadru didactic.

Potrivit polițiștilor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti, tânărul de 29 de ani a fost reținut, după ce fusese imobilizat de către agentul de pază, cu sprijinul unui cadru didactic.

Bărbatul acuzat de furt avea în rucsac mai multe haine, iar în buzunare, un telefon și o sumă de bani, despre care nu a putut da explicații privind provenienţa.

Polițiștii au stabilit că tânărul a pătruns joi după-amiaza în incinta şcolii, iar din vestiarul elevilor ar fi sustras mai multe bunuri şi haine, un portofel, un telefon mobil şi suma de 250 lei, iar când a vrut să părăsească şcoala, a fost prins şi imoblizat de către agentul de pază, cu sprijinul unui cadru didactic, care au sunat la 112.

Prejudiciul a fost estimat la suma de 1.500 lei, a fost recuperat.

Cercetările continuă în acest caz, fiind deschis un dosar penal pentru furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.