UNPR Timiș o susține pe Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte al...

UNPR Timiș o susține pe Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte al României. Protocolul a fost semnat

2
DISTRIBUIȚI

PSD Timiș a informat, astăzi, că a fost semnat un protocol cu organizația județeană UNPR, la sfârșitul săptămânii trecute, ca urmare a discuțiilor purtate cu reprezentanții filialei din județul nostru.

Astfel, potrivit reprezentanților PSD Timiș, protocolul semnat la nivel județean presupune faptul că UNPR Timiș va susține prin toate organizațiile locale existente la nivelul județului Timiș, la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019, candidatul PSD – Viorica Dăncilă.

„Ne bucură să vedem că filiale politice județene își manifestă susținerea candidatului PSD, Viorica Dăncilă, și implicit se îndreaptă spre PSD Timiș.


Faptul că primim susținere și din partea altor partide politice demonstrează că PSD are candidatul cel mai potrivit pentru funcția de președinte al României, care a arătat în ultimii ani că vrea să lupte pentru români și știe cum să le aducă acestora bunăstarea. În acest sens, suntem deschiși și către alte organizații politice sau apolitice județene care doresc să își manifeste susținerea și îi așteptăm alături de noi în această campanie electorală”, a declarat Călin Dobra, președintele PSD Timiș.

Acest protocol este valabil doar pentru perioada alegerilor prezidențiale din acest an, a informat PSD Timiș.

2 COMENTARII

  1. Politrucii, securistii si toti basinosii din structurile de represalii ale pcr si psd sustin o indoctrinata. La ce sa te astepti de la niste slugi. La nimic. Exact asta si sunt nimicuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.