Accident cu trei victime în Timiș, după ce un șofer a intrat...

Accident cu trei victime în Timiș, după ce un șofer a intrat cu mașina în pom

0
DISTRIBUIȚI

Trei persoane au fost rănite și au ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc duminică după-amiază, în Timiș. Cu toții erau pasageri într-un autoturism condus de un bărbat care, din pricina vitezei, a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un copac.

Accidentul s-a petrecut în apropiere de Buziaș.


La volan se afla un bărbat de 49 de ani, care, într-o curbă, nu a încetinit, a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara șoselei. S-a oprit într-un pom aflat pe marginea drumului. Autoturismul a fost avariat, iar două femei și un bărbat, cu toții pasageri, au fost răniți.

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a condus un autoturism din direcția Lugoj, înspre Buziaș, și nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un pom. În urma impactului au rezultat trei victime, două femei, în vârstă de 41 și 49 de ani, respectiv un bărbat în vârstă de 49 de ani”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Șoferul autoturismului, care a provocat accidentul, a scăpat fără răni. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.