Cartea #presănonstop, lansată și la București, la Târgul de Carte Gaudeamus

Cartea #presănonstop, lansată și la București, la Târgul de Carte Gaudeamus

2
DISTRIBUIȚI

Cartea care rezumă primii 25 de ani de carieră a editorului-șef al PRESSALERT.ro, Dragoș Boța, a fost lansată astăzi la Târgul de Carte Gaudeamus, care se desfășoară în aceste zile la Romexpo, în București.

Volumul #presănonstop, publicat de editura Brumar și lansat recent la Timișoara, ilustrează fragmente de istorie locală și națională prin prisma a două decenii și jumătate de articole de presă publicate de-a lungul anilor în Curierul Naţional, Renaşterea bănăţeană, Adevărul, Gândul, Cronica de sud-vest şi Pressalert.ro.

„Fiecare cuvânt din cartea aceasta are propria-i istorie neștiută.


Adevărul crud, spus direct, cu riscul de a fi, de multe ori, contra curentului; nopțile pierdute pentru a da cititorului știrea completă, puterea de a rezista încercărilor de denigrare, înjurăturilor, amenințărilor, proceselor, atacurilor fizice sau incendierii mașinii și de a nu negocia realitatea; încăpățânarea de a urmări, zi după zi, lună după lună, an după an, un capăt de informație și de a găsi toate piesele odiosului puzzle al corupției și crimei organizate; sfârșituri de săptămână sau sărbători departe de cei dragi pentru că știrea nu așteaptă – toate acestea sunt în spatele articolelor, reportajelor, investigațiilor și comentariilor pe care le-am adunat în acest volum”, spune descrierea cărții pe site-ul editurii Brumar, unde poate fi și comandată.

De asemenea, „#presănonstop” poate fi găsită, în Timișoara, la librăria Esotera.

2 COMENTARII

  1. Felicitări Dragoș Bota și îți dorim pt viitor să continui tot la fel. Ești un ziarist imparțial și apreciez că spui lucrurilor pe nume. Baftă la carte.

  2. Domnule ziarist multe aprecieri pentru carte și vă dorim un parcurs de viitor cel puțin la fel dacă nu mai mult despre tot ce ne afectează ca și cetățeni. Felicitări și multe aplauze din partea timișorenilor care vă apreciază munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.