Timişoara Saracens şi-a asigurat locul în finala Cupei României. Scor din trei...

Timişoara Saracens şi-a asigurat locul în finala Cupei României. Scor din trei cifre făcut de bănăţeni la Constanţa

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Timişoara Saracens / Facebook

Timişoara Saracens are şansa de a lupta pentru un nou trofeu după ce şi-a câştigat grupa din a doua competiţie naţională. Bănăţenii s-au impus pe terenul celor de la Tomitanii Constanţa cu un neverosimil 111-0! În finala Cupei „sarazinii” vor da piept cu CSA Steaua.

Punctele „leilor” s-au împărţit aproape în mod egal pe reprize. A fost 54-0 la pauză după o „furtună” la buturile „marinarilor”. Cătălin Fercu, Damian Strătilă, Ionel Melinte (3), George Tătăruș, Vlăduț Popa și Vasile Rus au culcat balonul în terenul de ţintă advers în prima parte.


Luke Samoa a avut 6/7 transformări reuşite iar Ionel Melinte a contribuit cu alta.

Gazdele nu au punctat nici din lovitură de pedeapsă iar după pauză scorul a căpătat proporţii tot mai mari. Acelaşi Strătilă, Randall Morrison, Moa Maliepo, Vaovasa Hinckley, Luke Samoa (2), An. Rădoi, Jipa și Tevita Manumua au marcat alte eseuri pentru timişoreni. Luke Samoa a transformat cinci dintre ele plus o contribuţie din partea lui Jipa de la punct fix au dus la un rezultat rar chiar şi în rugby-ul românesc.

Bănăţenii au câştigat lupta cu Baia Mare pentru locul în finala cu CSA Steaua. Duelul pentru trofeu va fi sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 12.00, pe stadionul din cartierul Noua, la Braşov.

UPDATE Data finalei a fost schimbată, finala va avea loc sâmbăta viitoare, de la aceeaşi oră.

Timişoara Saracens: Lungu, Sabău, Pungea, Strărilă, Popârlan, Tătăruş, V. Rus (cpt.), Morrison, Samkharadze, Melinte, Manumua, Popa, Fercu, Hinckley, Samoa. Rezerve: Căpăţînă, Fonoifua, Halalilo, Rădoi, Moala Viliani, Rupanu, Jipa, Maliepo. Antrenor: Sosene Anesi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.