Curse pentru iubitorii de mountain bike și alergători, la zece kilometri de...

Curse pentru iubitorii de mountain bike și alergători, la zece kilometri de Timișoara. Ce eveniment are loc

0
DISTRIBUIȚI

ciclism

Iubitorii de mountain bike, dar și pasionații de alergare sunt așteptați să participe, în acest sfârșit de săptămână, la evenimentul sportiv Lunca Timișului CX CUP 2019, a treia etapă din Cupa României la Ciclocross.

Organizatorii acțiunii, Asociația EcoStuff România, anunță că înscrierile în cadrul ediției cu numărul trei se mai pot face până miercuri, 13 noiembrie. Până în acest moment, peste 100 de concurenți din țară și din străinătate s-au înscris la evenimentul cu premii în valoare de 6.700 lei ce va avea loc sâmbătă, 16 noiembrie, lângă Urseni, la zece kilometri de Timișoara, începând cu ora 09.30.

„Pentru pasionații sportului pe două roți sunt pregătite două trasee.


Cursa de cyclocross va consta în parcurgerea de mai multe ori a unui traseu de aproximativ trei kilometri și include elemente specifice unui circuit de cyclocross: nisip, bariere de lemn, urcări, coborâri, zone tehnice și zone de viteză. Cursa de MTB de aproximativ 28 de km circuit, va cuprinde și traseul de ciclocross, dar și porțiuni specifice de luncă. Alergătorii au de ales între două curse, una de 6 km și cea de 12 km, ambele parcurgând același traseu de ciclocross, cu iarbă, nisip, zone tehnice, urcări și coborâri”, a informat EcoStuff România.

Participanții vor fi așteptați la linia de finish cu medalii, mâncare câmpenească și băutură caldă. Participarea se face pe baza unei contribuții de 60 de lei. Suma strânsă va fi direcționată înspre construirea și dezvoltarea WOODROCKS – tabără, loc de experimentare, construire, educație ecologică și sustenabilitate, un nou proiect EcoStuff.

Mai multe informații despre cum vă puteți înscrie în cadrul evenimentului sportiv sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.