Fără frică de Dumnezeu. Hoț de icoane, prins de agenții de pază...

Fără frică de Dumnezeu. Hoț de icoane, prins de agenții de pază ai unui centru comercial din Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un grup de hoți cu o țintă predilectă mai puțin obișnuită acționa de câteva săptămâni în centrul comercial Bega din Timișoara. Un tânăr a fost surprins de camerele de supraveghere, acum două săptămâni, în momentul în care sustrăgea o icoană dintr-un magazin aflat în centrul comercial. Ieri, suspectul a repetat fapta, însoțit de alte două persoane care probabil stăteau „de șase”, acțiunea fiind din nou surprinsă de camerele video. „Eram cu spatele, cu o clientă. El a trecut, a pus mâna, a luat icoana și a plecat”, a spus vânzătoarea.

După aceste două „lovituri”, agenții de pază erau pregătiți când, astăzi, suspectul a intrat din nou în același magazin.


La vederea agenților de pază, hoțul și „santinelele” sale au luat-o la fugă. Aceștia din urmă au reușit să scape, însă suspectul principal a fost încolțit de agenții de pază pe scări, între etaje, în timp ce încerca să se facă nevăzut prin ieșirea din spate a centrului comercial. Agenții de pază au sunat imediat la 112, iar la fața locului a venit un echipaj de Poliție, care l-a dus pe suspect la audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.