Impact frontal pe o șosea din vestul țării. Un șofer a murit...

Impact frontal pe o șosea din vestul țării. Un șofer a murit după ce a intrat pe contrasens

0
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier mortal s-a petrecut miercuri pe Drumul Naţional 7, la intrarea în Deva dinspre Arad, în zona legăturii dintre DN7 și autostrada A1. Două autoturisme s-au tamponat frontal pentru că unul dintre şoferi a rulat pe contrasens după ce a ieşit în DN 7 de pe podul peste râul Mureş, a transmis adevarul.ro.

„Şoferul care a produs accidentul rutier, în vârstă de 74 de ani, din Sălaj, a murit. Celălalt conducător şi un pasager din maşina care circula regulamentar au fost răniţi”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Conform sursei citate, cel mai probabil şoferul nu a ţinut cont de indicatoarele din zona podului peste Mureş, care arată faptul că şoferii care se îndreaptă spre Deva, de pe DN 76 sau de pe Autostrada A1, trebuie să vireze la dreapta, pentru a intra în giraţia de pe DN 7 şi apoi să se întoarcă spre oraş.


Şi alţi şoferi au fost surprinşi circulând pe contrasens pe tronsonul de circa un kilometru, pe care au fost montaţi parapeţi mediani. Din 2015, giraţia şi parapeţii din beton au fost amplasate pe DN 7, la ieşirea din Deva, tocmai pentru reducerea riscului unor accidente grave, pe unul dintre cele mai aglomerate sectoare ale drumului naţional.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.