El este individul căutat după ce a intrat în baia fetelor într-un...

El este individul căutat după ce a intrat în baia fetelor într-un liceu din Timișoara. Dacă l-ai văzut, sună la 112 FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Un nou incident s-a petrecut într-o școală din Timișoara, după cele două bătăi care au avut loc zilele trecute, în unitățile de învățământ.

De această dată nu a fost vorba de vreo bătaie, ci de un bărbat a reușit să pătrundă într-unul dintre cele mai mari licee din oraș și să ajungă până în toaleta fetelor. Incidentul a avut loc la Liceul „Ion Vidu”. Bărbatul a fost surprins în toaleta fetelor, de mai multe eleve, care s-au speriat și au luat-o la fugă. Intrusul ar fi reușit să intre în incinta liceului în prima pauză. Elevele au alertat de îndată cadrele didactice.

Directorul școlii a chemat poliția la fața locului, însă individul a dispărut până la apariția autorităților, iar acum oamenii legii încearcă să-l identifice în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale liceului. Cei care dețin informații despre suspect sunt rugați să anunțe cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la 112.

UPDATE „Astăzi, în jurul orei 11.00, polițitșii Secției 2 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, în jurul orei 9.00, o persoană necunoscută a pătruns în incidnta unei unități școlare.


Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor preliminare se pare că bărbatul ar fi intrat în contact cu o fetiță de clasa I. Polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili dacă se conturează elemente constitutive ale vreunei infracțiuni”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Eleva se află la audieri în prezența părinților și a unui consilier psihologic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.