Informatica Timişoara a suferit un eşec umilitor. Carne de tun la Galaţi

Informatica Timişoara a suferit un eşec umilitor. Carne de tun la Galaţi

0
DISTRIBUIȚI

Informatica Timişoara nu traversează deloc o perioadă fastă. Clubul de futsal de pe Bega a cedat fără drept de apel pe terenul lui United Galaţi, scor 0-8 (0-4) în runda a 8-a a Ligii I.

Reuşitele gazdelor s-au împărţit în mod egal pe reprize.


După doar şapte minute tabela indica deja 4-0 pentru rivala din estul ţării. Burdujel a deschis scorul, Cireş l-a majorat iar Obadă şi Tacot au înscris în decurs de un minut.

La reluare gălăţenii au marcat de asemenea rapid, prin Cireş în minutul 21. Tacot a dus scorul la 6-0 în minutul 27 pentru ca Lascu şi acelaşi Cireş să stabilească scorul final (min. 28 şi 37).

Formaţia pregătită de Hugo Costa de la începutul acestui sezon pare în cădere, având acum trei eşecuri la rând, precedentele fiind cu liderul Imperial Wet, scor 2-4, şi cu Dunărea Călăraşi acasă, 2-6. Timişorenii au doar şapte puncte deşi au câştigat trei meciuri, asta pentru că au rămas fără două puncte din cauza unor datorii către fostul jucător Mimi Stoica.

În runda următoare, a 2-a din returul sezonului regular, Informatica primeşte vizita celor de la FK Odorheiu Secuiesc, luni, 18 noiembrie, de la ora 18.00, în sala „Constantin Jude”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.