Legea pentru finanțarea programului cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii...

Legea pentru finanțarea programului cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2021, semnată de președinte

0
DISTRIBUIȚI

Guvernul a adoptat în luna iunie a acestui an Ordonanța de Urgență menită să asigure finanțarea proiectelor care vor fi derulate în Timișoara în 2021, când orașul va fi Capitală Culturală Europeană, iar acum președintele Iohannis a semnat legea prin care această OUG este aprobată.

„Încă un pas important pentru proiectul Timișoara 2021: Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat ieri legea pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.


42/2019 privind finanțarea programului cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2021. Din punct de vedere al documentelor, procedurilor și bazei legale avem tot ceea ce ne trebuie. Urmează bugetul. Sper să existe deschiderea necesară pentru a obține și finanțarea. Suntem pe drumul cel bun dar mai avem câteva etape importante. Sunt foarte mulți cei care au sprijinit și sprijină proiectul și sper din suflet ca numărul lor să tot crească”, a scris pe Facebook Horațiu Rada, președintele Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.