Liderul USR Timiș: „Am votat ca, după 30 de ani de la...

Liderul USR Timiș: „Am votat ca, după 30 de ani de la Revoluție, să încheiem Revoluția”

0
DISTRIBUIȚI

cristian mos vot

Liderii USR Timiș și USR Timișoara au luat decizia de a vota, în această dimineață, în jurul orei 10.00, tot la Școala Generală Nr. 30, din cartierul Soarelui, unde s-a prezentat la urne și primarul Nicolae Robu, împreună cu soția sa, cu o oră înainte.

Cristian Moș, președintele USR Timiș, a declarat presei, după ce a ieșit de la urne, că a votat „pentru schimbarea în bine a României, am votat ca după 30 de ani de la Revoluție să încheiem Revoluția. Am încredere în timișeni, am încredere în români că o să iasă la vot, sper ca vremea rea să nu-i țină în casă și haideți să ieșim la vot cât mai mulți”.

dan resitnec vot

De asemenea, Dan Reșitnec, liderul USR Timiș, a afirmat că a votat „pentru schimbarea de care România are atât de mare nevoie.


E al doilea pas din patru, pentru că și anul viitor vor fi alegeri foarte importante. Încă de la primele ore vedem că sunt destul de mulți timișoreni și români, în general, care au ieșit la vot. Îi felicit pe cei din Timișoara, prezența este foarte mare, sunt convins că până la finalul zilei se va menține această tendință”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.