Lucian Boncu, filmat când i-a pus cuțitul la gât și l-a luat...

Lucian Boncu, filmat când i-a pus cuțitul la gât și l-a luat la pumni pe patronul unei cafenele din centrul Timișoarei

15
DISTRIBUIȚI

Liderul interlop Lucian Boncu, prietenul de chefuri al lui Ioan Nasleu, și-a făcut o carte de vizită din acțiunile violente. Unul dintre incidente a fost surprins de camerele de supraveghere și arată modul în care gruparea acționa. Totul a început în 18 martie 2017 când patronul cafenelei Java Caffe House din Timișoara a avut, pe fondul consumului de alcool, o dispută, în clubul de manele Crystal Club, cu unul dintre membrii grupării – Deian Miloșev, angajat al firmei SPI Security și care, ulterior, a fost și el arestat în dosarul DIICOT pentru trafic de cocaină. Patronul l-a scuipat pe Miloșev, bazându-se pe faptul că era însoțit de Raul Cătinaș, un cunoscut luptător de kickbox, care a intervenit și i-a luat apărarea.

După șase zile de la acest incident a venit și replica grupării, Boncu ducându-se în cafeneua de pe strada Augustin Pacha însoțit de Deian Miloșev, Sașa Marcov, Paul Ștefan și Paul Dan.


În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se văd cum aceștia ajung, iar când patronul cafenelei din centrul Timișoarei dă mâna cu ei, excepție făcând Miloșev, care nu a recționat la mâna întinsă. Când patronul se așează, Boncu se ridică îi dă o palmă, un pumn, din lateral victima primind un pumn și de la Miloșev. În acest timp, Sașa Marcov și Paul Ștefan erau în picioare, gata să intervină. Lucian Boncu scoate din buzunarul hanoracului un briceag, îl desface, îl prinde de gât pe patronul cafenelei și îi pune lama la gât, în timp ce continuă să-i vorbească. Urmează apoi o nouă serie de lovituri. Se observă cum angajații și câteva cliente aflate la câteva mese mai în spate se ridică și pleacă în grabă, în timp ce Boncu și Paul Ștefan se uită să vadă dacă apare cineva.

La un moment dat, mai apar doi bărbați, iar Boncu se duce după unul dintre ei. Sașa Marcov îl lovește după cap, iar liderul interlop îl ”dojenește”, apoi continuă discuția cu cei doi. Deian Miloșev agită telefonul mobil și le arată imagini surprinse de camerele de supraveghere în casa de manele.  Apariția unei tinere în cafenea îl face pe Boncu și echipa de șoc să se ridice și să plece după ce liderul interlop discută cu aceasta.

Polițiștii au aflat de incident, au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere cu întreg incidentul, dar procurorul de caz a dat clasare în acest dosar deoarece victima nu a depus plângere.

15 COMENTARII

 1. Ce plângere avea nevoie procurorul, atât timp cât a văzut filmări sau trebuia să se întâmple o tragedie să poată să facă o anchetă. Dar persoanele care au fugit din bar, care sau speriat nu contează. Cât timp acești interlopi au avut în spate pe mâna dreaptă a primarului ce credeți că sa întâmplat?????
  Diicot trebuie să ancheteze și clasarea aceea și poate se ajunge la persoane care deocamdată sunt în libertate

 2. Procurorii dau clasări la mafie ! Ar trebui redeschise cazurile şi luati mafioţii cei mari din instituţii. Dacă vor procurorii să-şi facă datoria.

  • Asta-i Timişoara. Cuţitul interlopilor la gât nu încalcă nici o lege după procurorii timişoreni dacă dau clasare ! Mulţi timişoreni habar nu au în ce oraş trăiesc. Hora interlopi, procurori, primărie şi alte instituţii. După ei totul e legal. Iar noi cetăţenii foarte proşti. Că de aia ne tratează aşa. Cetăţenii nu se revoltă.

 3. Vrem numele procurorului care a a avut curajul să claseze o faptă care pune viața omului în mare pericol. Să ai un cuțit la gât cred că după opinia mea nu era o faptă de clasare. Pai atunci ce așteptări mai avem de la uni procurori care vor ancheta cazuri de bătăi sau amenințări. Nimic te vor trimite la plimbare. Domnule Bota am dori numele procurorului să îl faceți public.

 4. Acest bou are curaj cu încă 20 lângă dar dacă și noi cetățeni mergem într-un bar toți de la bloc întreg ce fac papagalii, fug. Asa că dacă politia și procurori aplică aceste masuri de 2 lei atunci și noi avem voie să umblam mai mulți. Acest procuror trebuie anchetat de urgenta, și nu numai el.

  • Îţi spun eu că procurorul nu va fi anchetat pentru că că ei aşa înţeleg libertatea justiţiei, să facă ce vor, să judece discreţionar, eventual să fie corupţi dar să nu răspundă cu nimic. În ceea ce priveşte că şi ,,noi avem voie” cred că se judecă cu unităţi de măsură diferite. Dacă cineva ar fi filmat că pune cuţitul la gâtul altcuiva şi agresorul nu-i interlop cu pile în poliţie sau primărie sau este în mafia locală sigurar fi arestat.

 5. P…. asta umflata e smardoi numai in haita, trebuie sa mobilizeze o grămada de oameni ca sa mearga pentru unul singur. P…. astea se numesc mari “interloape” deoarece dețin putere doar in haita. Ori cu arme albe. In rest. Toata lumea in grup suntem șmecheri.

 6. Se explica multe. Multe increngaturi ale primariei cu barurile si cluburile din centru. Ati mai scris candva de Nasleu asta in Storia, ca si acolo a facut scandal, care oare cum s-a terminat???
  Intotdeauna am fost convins ca acest club Storia e al cuiva din primarie. Fac ce vor in cartier, dar ce vor, aproape in fiecare noapte. Basii merg pana la 4 dimineata, idem terasa, care e deschisa pana la 3-4 dimineata sau pana cand vrea cineva anume. Acum inteleg de ce nici o autoritate nu ii ia la intrebari. Pentru ca pot incalca legea exact dupa cum le dicteaza necesitatile. O mare mare rusine si umilinta ce induram de la aceasta sleahta de banditi.
  Servesc des cafeaua in zona aia cu Java, eu nu stiu daca e ok ca primaria sa fie asociata cu acesti banditi borfasi. Si sa mai fiu si pus in pericol ca trec pe acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.