Robu îi laudă pe angajații din Primăria Timișoara: „Unii sunt excepționali”. Cine...

Robu îi laudă pe angajații din Primăria Timișoara: „Unii sunt excepționali”. Cine este singurul care a ținut pasul cu primarul

3
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu are doar cuvinte de laudă la adresa unora dintre angajații din Primăria Timișoara, despre care spune că sunt „excepționali”. Printre cei care se află în preferințele edilului-șef se numără șoferul său, Vasile Paraschiv, care ar fi singurul din instituție care a ținut pasul cu el.

„Eu am fost total atipic. Toată lumea s-a crucit cum am putut eu păstra secretarele pe care le-a avut primarul anterior și șoferul pe care l-a avut primarul anterior.


Toți cunoscuții îmi spuneau că primul lucru care trebuie schimbat când ajungi într-o astfel de funcție e șoferul și secretarele. Și eu am răspuns de ce să schimb, poate că omul e corect, e profesionist, își vede de treabă, de ce să vin eu să îl schimb așa, orbește. Poate că secretarele sunt bune și nu e cazul, de ce să le schimb, că așa e tradiția? Nu. Și astăzi una dintre secretare este din cabinetul Ciuhandu, i-a fost secretară primarului anterior, și șoferul, domnul Vasile. Merită din plin totul acest om. Eu nu laud pe nimeni să mă aflu în treabă. Până acum este singurul om care a ținut pasul cu mine. Nimeni n-a rezistat la ritmul meu și el mai obosește câteodată, dar rezistă. Dincolo de faptul că unii dintre angajați mă nemulțumesc, sunt angajați ai primăriei care sunt oameni excepționali, pun suflet, sunt competenți și cu ei am făcut ceea ce se vede în oraș. Chiar dacă fiecare și-a mai încasat-o de la mine, câte o muștruluială, chiar mai multe, dar și astea a fost de bine, le-a prins bine pentru că au dovedit că pot și mai mult”, a afirmat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai susținut că niciodată nu a procedat după rețete și dovadă stă și faptul că este atipic inclusiv în actul de comunicare. „Nu am pus acum golurile de miercuri seara, de exemplu, dar ele sunt pregătite”, a glumit edilul-șef.

3 COMENTARII

  1. Robu Mondialul este pe sistem doar el cu Mondialul se laudă fără număr. Ești penibil să te lauzi singur. Dacă nu l laudă nimeni atunci o face el singur, saracu. Oare Timișoara are nevoie de așa primar. Poate saracu a prizat ceva. E de rasul lumi acest individ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.