OPC Timiș a pierdut definitiv procesul cu Primăria Timișoara în cazul operațiunii...

OPC Timiș a pierdut definitiv procesul cu Primăria Timișoara în cazul operațiunii „ghilotina”

2
DISTRIBUIȚI

Victorie pentru Primăria Timișoara în fața OPC Timiș. Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, că a fost anulat în instanță procesul verbal întocmit de OPC Timiș prin care operațiunea „ghilotina”, în timpul căreia Nicolae Robu a tăiat cabluri aeriene din zona centrală a orașului, a fost făcută în mod ilegal.

„Am câștigat procesul definitiv cu OPC-ul vizavi de pretinsa ilegalitate a acelei acțiuni, procesul verbal vizavi de acea acțiune ghilotina, care a fost făcut evident, într-un mod sfidător, țintit pe persoana mea, a fost anulat în instanță și sentința este definitivă.


Mi-au comunicat juriștii noștri că s-a încheiat și a fost anulat acel proces verbal”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a ținut să laude amenajările din fața Catedralei Mitropolitane, susținând că acum lăcașul de cult poate fi admirat fără niciun cablu în fața lui.

„Ce este important este că apare Catedrala acum cu totul și cu totul altfel în orice imagine. Vezi catedrala în toată splendoarea ei, fără toate mănunchiurile acelea de fire. Iată că acțiunea ghilotina nu a rămas fără urmări, pentru că s-au dus în subteran o mulțime de cabluri între timp și ați văzut că sunt foarte multe trotuare sparte pentru a se duce cablurile în subteran. Noi punem presiune continuă pe operatori și desigur nu ne dorim asta, dar dacă va fi cazul, pot să urmeze și alte acțiuni ghilotina”, a detaliat Nicolae Robu.

2 COMENTARII

  1. Poate vine vremea o dată să răspundă și judecători???????? Atunci se vor schimba multe. Și cred că atunci și cei ce fac ce vor ei nu o să mai aibe acest tupe grețos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.