Pericol social: un tânăr fără permis a condus două autoturisme furate într-o...

Pericol social: un tânăr fără permis a condus două autoturisme furate într-o singură noapte

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr care poate fi considerat un adevărat pericol social, din pricina faptelor sale, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. A furat, în aceeași noapte, două autoturisme, pe care le-a condus fără să aibă permis de conducere. Cu unul a ajuns în șanț, iar pe celălalt l-a vândut. A fost prins și introdus după gratii.

Aventura” tânărului în vârstă de 20 de ani a avut loc în noaptea de 11 spre 12 noiembrie. Originar din Bârsa, localitate aflată în județul Arad, bărbatul a furat, întâia oară, un autoturism lăsat neasigurat, din localitatea Șușani, pe care l-a găsit uitat de proprietar cu cheile în contact.


A ajuns peste 15 kilometri, până în Prunișor, apoi până în Sebiș, iar mai apoi a derapat în șanț. A abandonat autoturismul și a demontat plăcuțele de înmatriculare.

A ajuns, în aceeași seară, în localitatea Ignești, din județul Arad. Acolo a găsit o altă mașină lăsată neasigurată, cu cheile în contact, pe care a furat-o și a condus-o zeci de kilometri, până în Craiva. A vândut-o acolo cu 50 de euro, după ce a avariat-o.

Polițiștii l-au identificat pe hoțul de mașini și, în urma verificărilor pe care le-au efectuat, au stabilit că nu are permis de conducere pentru nicio cateogrie de vehicule. A fost reținut 24 de ore, iar magistrații Judecătoriei Gurahonț au stabilit că trebuie să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință, conducere fără permis și distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.