Radio Timișoara și-a deschis porțile pentru ascultători FOTO

Radio Timișoara și-a deschis porțile pentru ascultători FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-581551072">

Radio Timișoara și-a deschis vineri porțile pentru cei care au dorit, de Ziua Radio România, să vadă de unde și de la cine pleacă ştirile, informaţiile, reportajele şi emisiunile.

Cei care au fost prezenți de la 9:30 au putut-o vedea putea vedea în direct pe pe Daniela Băcilă, realizatoarea emisiunii „Din suflet pentru tine”, mai mult, au fost invitații în direct ai realizatoarei, timp de multe minute. Printre ei s-au numărat pasionați de folclor, dar și ascultători fideli. După ora 10 vizitatorii au putut fi față în față cu realizatorii programelor matinale „Bună dimineața, Vest”, Mihaela Ioncelescu și Lavinius Petreanu, care tocmai terminaseră emisiunea. Asta pentru că de la acestă oră pe frecvențe posturile publice din toată țara a fost transmisă o emisiune specială, dedicată Zilei Radio România, la împlinirea a 91 de ani de la primul semnal în eter. Din 1 noiembrie 1928 radioul public a fost mereu aproape de ascultătorii săi și a transmis cele mai importante evenimente din țară și din străinătate.

Danielă Băcilă a fost una din realizatoarele aflate în centrul atenției, poate și pentru că le-a pregătit iubitorilor de folclor multe surprize, mulți plecând de la sediul Radio Timișoara cu CD-uri și chiar cărți, pe care au ținut să aibă și un gând bun de la realizatoare. Înainte de prânz a sosit un grup de bunici și nepoți care s-au întâlnit cu Călin Petrescu și apoi, la ora 12.00 au văzut-o pe Silvana Andreaș, prezentând în direct știrile Radio Timișoara. Pe parcursul Dezbaterii electorale preluate de la Radio România Actualități s-a putut sta de vorbă cu ea, dar și cu alți realizatori ai grupajelor informative și ai emisiunilor de la Radio Timișoara.

Sursa foto: Radio Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.