A murit Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact

A murit Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact

0
DISTRIBUIȚI

Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit, sâmbătă, a anunțat cântărețul și compozitorul, Adrian Ordean.

Cântărețul și compozitorul Adrian Ordean a anunțat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că Leo Iorga, fostul său coleg de trupă, a murit.

„Acum cinci minute, colegul meu de trupă Leo Iorga a plecat spre o lume mai bună… Dumnezeu să-l ierte. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris Adrian Ordean.

Leo Iorga s-a luptat mult timp cu o boală necruțătoare și în ultimul timp a fost internat la Spitalul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală.

Născut la Arad pe 2 decembrie 1964, Leo Iorga a început să cânte la 14 ani, ca toboșar în trupa liceului „Ioan Slavici”.


Până în 1985 colaborează cu grupul „Pacific”. În 1988 cântă ca vocal în grupul Cargo, lansând hiturile „Brigadierii”, „Povestiri din gară”; „Erată”. Din toamna lui 1988 până în 1996, este solist vocal al grupului Compact, în componența Leo Iorga, Adrian Ordean, Vlady Cnejevici, Teo Peter, Emil Laghia și Leluț Vasilescu, formație catalogată de Florian Pittiș și de mulți alții drept „formula de aur a Compactului”. A activat apoi în formațiile Schimbul 3 și Pacifica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.