Sâmbăta albă: ASU Politehnica a obţinut un punct muncit pe Cluj Arena....

Sâmbăta albă: ASU Politehnica a obţinut un punct muncit pe Cluj Arena. „Băieţii în ghete” rămân în faţa lui „U” în clasament

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a făcut din nou un joc solid pe faza defensivă şi totodată a creat probleme în câteva rânduri gazdei Universitatea Cluj-Napoca. Ardelenii au dominat şi şi-au creat mai multe ocazii, în timp ce bănăţenii au fost aproape să deschidă scorul prin Artiom Zabun, care a reluat în bară printr-o lovitură de cap în repriza secundă. S-a încheiat echitabil, 0-0 şi alb-violeţii păstrează un avans de două puncte faţă de „Şepci”.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a venit chiar în primul minut, când George Florescu a şutat puţin pe lângă bara din dreapta lui Murariu. Timişorenii au reuşit pe parcursul primei reprize să-i ţină la distanţă pe clujeni, dar nu au contat foarte mult în atac.

În debutul părţii secunde, gazdele s-au avântat spre poarta alb-violetă şi au fost aproape de gol prin Goga (min.


49), care a reluat pe lângă poartă cu capul din colţul careului mic în urma unui corner. Periculos a fost şi şutul de la distanţă trimis de Dican şi respins în faţă de Murariu în minutul 67. Scăpată de câteva faze foarte periculoase, ASU Poli a avut o şansă uriaşă de a da lovitura şase minute mai târziu, când Vidrăsan a centrat excelent din prima la colţul lung, de unde lovitura de cap a lui Artiom Zabun a lovit bara din dreapta lui Dur-Bozoancă. Treziţi de această ocazie, gazdele au dat emoţii la următoarea fază, când mingea a ajuns la Goga în careu după o nouă lovitură de colţ, dar şutul acestuia a fost respins de Murariu. În continuarea fazei Telcean a reluat cu capul, nu foarte tare, dar portarul bănăţenilor a scăpat balonul, care a fost preluat şi respins de Ignea în cele din urmă.

Pe final, ASU Poli a reuşit să ţină mingea în terenul advers prin două cornere, dar ultima fază a aparţinut tot „şepcilor”, care au aruncat un balon pentru Inacio Miguel, a cărui lovitură de cap a trecut însă peste buturile timişorene.

Un 0-0 care convine mai mult „Băieţilor în ghete”, care au încheiat turul în prima jumătate a clasamentului, cu 25 de puncte din 18 meciuri şi poziţia a 8-a în clasament cel puţin până la jocurile Buzăului şi Farului. 0-0 s-a înregistrat azi în nu mai puţin de patru jocuri din Liga 2, inclusiv în Ripensia – Viitorul Pandurii de la Timişoara.

„U” Cluj: Dur-Bozoancă – Inacio Miguel, Telcean, A. Crăciun, Tiago Gomes – Dican, Ceitil (55, Rafa Miranda), G. Florescu – Al. Pop (66, N. Pîrvulescu), Goga (cpt.), Gavra (85, Takacs). Antrenor: Adrian Falub

ASU Politehnica: Murariu – Jurj, Scutaru, Mera (cpt.), Cherecheş – B. Vasile, Dros (64, Vidrăsan) – C. Popescu (90, Trip), Ignea, Ungureanu (52, Zabun) – Axente. Antrenor: Octavian Benga

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.