Scene de groază în vestul țării. Un bărbat a fost bătut în...

Scene de groază în vestul țării. Un bărbat a fost bătut în propria casă de doi tineri care i-au sechestrat concubina

0
DISTRIBUIȚI

Scene de groază pentru pentru un cuplu, după ce, în timpul nopții, doi bărbați au intrat peste ei în casă, în localitatea Vărădia de Mureș.


Bărbatul, un cetățean turc, a fost bătut, iar concubina sa a fost sechestrată. Polițiștii i-au depistat pe agresori și i-au încătușat.

Întâmplarea a avut loc în noaptea de 11 spre 12 noiembrie. După miezul nopții, doi bărbați au pătruns cu forța în locuința unui cetățean turc de 34 de ani. L-au bătut pe acesta, apoi i-au sechestrat concubina, o tânără de 26 de ani. A urcat-o cu forța în mașină și au transportat-o la Arad, via Deva și Timișoara. Tânăra a reușit să scape de abia dimineața, într-o intersecție din Arad. Bărbatul bătut a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii i-au identificat pe agresori – un bărbat de 30 de ani, din Caraș-Severin și un tânăr de 20 de ani, din Hunedoara. Au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie duși în fața magistraților Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă. Bărbații sunt acuzați de violare de domiciliu, lovire și alte violențe și lipsire de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.