SCM Politehnica a întrerupt şirul nereuşitelor în deplasare. Victorie la Buzău pentru...

SCM Politehnica a întrerupt şirul nereuşitelor în deplasare. Victorie la Buzău pentru handbaliştii alb-violeţi

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia pregătită de Pero Milosevic a obţinut azi prima victorie „afară” în acest sezon al Ligii Zimbrilor. SCM Politehnica pierduse precedente două jocuri disputate tot în deplasare în campionat, dar s-a impus acum cu 25-22 pe terenul celor de la CS HC Buzău.

Timişorenii au avut un maraton de meciuri în deplasare în ultimele săptămâni.


Au câştigat în Cupă cu o divizionară secundă, dar au pierdut la Constanţa şi Vaslui. Seria nefastă s-a oprit la Buzău, în runda a 10-a a Ligii Zimbrilor.

Poli nu a avut nici cu „Lupii Buzăului” un meci uşor. Prima repriză a fost echilibrată, cu un plus pentru gazde, care s-au desprins şi la trei goluri diferenţă pe tabelă. La pauză a fost 14-12 pentru cei de la CS HC.

Timişorenii au preluat rapid conducerea însă în repriza secundă, prin reuşita lui Marjanovic şi nu au mai cedat-o. Distanţându-se în ultimele secunde la scorul final rămas pe tabelă.

În urma acestui rezultat Poli a acumulat 11 puncte şi ocupă locul 10 în clasament. În etapa a 11-a, miercuri, 20 noiembrie, de la ora 18, alb-violeţii primesc replica Dunării Călăraşi.

SCM Politehnica (marcatori): V. Milosevic 4 goluri, Draga 1, Pribanic 2, Sadoveac 4, Marjanovic 8, Cîmpan 3, Fenici 1, Năstăsie 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.