SCM Timişoara a debutat cu o victorie în Cupa României. „Leii” s-au...

SCM Timişoara a debutat cu o victorie în Cupa României. „Leii” s-au impus pe terenul Galaţiului

0
DISTRIBUIȚI

„Leii din Banat” şi-au întrerupt seria de eşecuri din meciurile oficiale cu o victorie în competiţia K.O. SCM Timişoara şi-a adjudecat, în deplasare, prima manşă din turul II al Cupei, cu CSM Galaţi, scor 94-76.

Timişorenii au avut de la început iniţiativa, adjudecându-şi primul sfert cu 18-13.


Până la pauză diferenţa s-a mărit cu încă cinci puncte în favoarea oaspeţilor bănăţeni (45-35).

Diferenţa a fost şi mai clară în sfertul 3 astfel că înaintea ultimei pătrimi victoria alb-violeţilor se contura aproape sigur (72-54). Doar sfertul 4 nu a fost câştigat de elevii lui Dragan Petricevic, 22-22 a fost scorul pe acest segment.

Cel mai bun marcator al partidei şi al „leilor” a fost belgianul Amaury Gorgemans, autor a 22 de puncte. Ceilalţi marcatori ai SCM-ului au fost: Pesakovic 11 puncte, Coconea 6, Komatina 6, Mirkovic 18, Franklin jr. 10, Dragoste 12 şi Lazar 2. Pentru gazde Mihajlo Bogdanovic, cu 17 puncte, a fost principalul realizator.

Galaţiul se află pe locul 2 în grupa B valorică a Ligii Naţionale. Timişorenii, aflaţi pe 7 (penultima poziţie) în A, urmează să evolueze tot în deplasare în următoarea partidă, la Piteşti (30 noiembrie, ora 20.30, în Liga Naţională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.