Șofer prins la frontieră cu un permis de conducere fals. Cu cât...

Șofer prins la frontieră cu un permis de conducere fals. Cu cât a cumpărat documentul

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean român, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere românesc fals, pentru autoturismul pe care îl conducea.

„În data de 11.11.2019, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român G.


I., în vârstă de 44 de ani, domiciliat în județul Timiş, la volanul unui autoturism marca Ford, înmatriculat în Italia. La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un permis de conducere care avea însemnele autorităților din Irlanda. Poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui permis original, acesta fiind fals, iar în urma efectuării verificărilor specifice, aceștia au stabilit că bărbatul nu are dreptul de a conduce”, a transmis Poliția de Frontieră.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut documentul prezentat la control, din Irlanda, unde a plătit suma de 1.000 de euro. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.